Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

ITEC by Frontmatec

Geplaatst op 15-06-2017

FRONTMATEC

Frontmatec is ontstaan uit een fusie van vijf bedrijven: SFK LEBLANC, Attec, ITEC, Carometec en Frontmatec. Als één bedrijf zullen we in staat zijn completere en meer unieke oplossingen aan te kunnen bieden die meer waarde zullen toevoegen voor onze klanten. Frontmatec bediend een brede range van hooggewaardeerde klanten, van lokale spelers tot grote wereldwijde voedselverwerkende fabrikanten.


ONS DNA

Frontmatec ontwikkelt vooraanstaande klantgerichte oplossingen voor automatisering in de voedingsmiddelenindustrie, andere hygiënegevoelige industrie en de utiliteitsindustrie. Wij zijn vooral bekend om onze kwalitatief hoogwaardige systemen voor de totale keten in de vleesindustrie. Van karkassen tot slachtmachines, snij- en uitbeenlijnen, hygiënesystemen, beheersystemen, logistiek en verpakking

WAT LEVEREN WIJ

Wij leveren klantspecifieke oplossingen van de hoogste kwaliteit gebaseerd op jarenlange ervaring en vakmanschap. Wij zijn de kennisdragende sparringpartner van de klant gedurende het totale proces van ontwikkeling tot After Sales Service. Tijd is essentieel in deze: we reageren tijdig en professioneel wanneer er sprake is van een issue

ONZE BELOFTE

Onze klanten kunnen innovatieve en hooggekwalificeerde oplossingen verwachten, die grondig getest zijn en waarvan een minimale stilstand en een maximale productiviteit verwacht mag worden. We komen altijd onze afspraken na.

HOE WE WERKEN

Onze cultuur is gebaseerd op een sterk arbeidsethos en we hebben een enorme vasthoudendheid in onze toewijding naar de klant. We zijn een trots en flexibel team dat nauw samenwerkt en met beide benen op de grond staat. We presenteren ons met ongeëvenaarde kennis van onze branche en  een ieder van ons neemt de verantwoordelijkheid voor onze leveringen serieus.

ONZE HISTORIE

Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op diepgaande kennis van onze branche en langdurige relaties met onze klanten. Kwaliteit, toewijding, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht zit ons in hart en nieren.


ONZE WAARDEN

KLANT IS KONING

We stellen ons op al seen flexible team met een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de behoeften van de klant te realiseren.

VAKMANSCHAP IS MEESTERSCHAP

We zijn trots op onze vakmensen die de kwaliteit van onze oplossingen, onze adviezen en leveringen hoog in het vaandel hebben staan.

KENNIS ZIT IN ONS DNA

Wij zien ons zelf als onderdeel van de waardeketen van de klant en we gebruiken deze inzichten om innovatief hoogwaardige producten en  processen voor onze klanten te ontwikkelen.


Frequently Asked Questions

Waarom deze verandering?

Het nieuwe Frontmatec bestaat uit vijf bedrijven. De nieuwe eigenaar ervan heeft een visie betreffende het creëren van een wereldwijd marktleiderschap. Wij geloven dat dit het beste bereikt kan worden door het creëren van één uniforme en sterke identiteit. Beter dan wanneer je vanuit vijf verschillende merken opereert.

Waarom de naam Frontmatec?

De naam  heeft een bepaalde uitstraling: betrokkenheid bij klanten, medewerkers en andere belanghebbenden; het voorop lopen qua oplossingen, toepassingen, betrouwbaarheid, kwaliteit en serviceniveau.

Frontmatec is een naam die staat voor het vermogen en het verlangen om voorop te lopen – aan het front. De naam onderstreept onze inzet voor automatisering – en het onderstreept dat technologisch leiderschap de sleutel is voor al onze activiteiten.

Met andere woorden:   – FRONT – MA – TEC.

Gaan de producten en diensten veranderen?

De product- en serviceportfolio zal op de korte termijn onveranderd blijven. Een van de redenen voor het samenvoegen van de vijf bedrijven is echter het versterken van ons aanbod. Dit betekent dat we investeren in productontwikkeling: om onze concurrentiepositie te verbeteren en om een gerespecteerde en toonaangevende leverancier in onze branche te blijven.

Waarom houden we de naam ITEC aan?

ITEC is ook buiten de vleesverwerkende industrie een merk dat bekend staat om zijn hygiëne-oplossingen en zijn competentie hieromtrent, een merk dat we willen blijven aanbieden en ontwikkelen.

Volgens ons kan dat het beste gedaan worden door ITEC als merknaam voor de hygiëne-sector aan te houden. ITEC als bedrijf wordt een Frontmatec-bedrijf op hetzelfde niveau als alle andere juridische entiteiten, maar de hygiëne-oplossingen zullen worden aangeboden en verkocht onder het merk ITEC.

« Terug naar overzicht