Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Havantec introduceert:

Geplaatst op 29-06-2017
Vanaf heden is Havantec partner en de Nederlandse distributeur van Cliptechnik clipmachines.Cliptechnik is een bedrijf dat zich kenmerkt door vele jaren ervaring in de praktijk zowel als gebruiker als machinebouwer. Hierdoor is Cliptechnik in staat om clipmachines te bouwen zoals ze moeten zijn. Met de gedachte vanuit de gebruiker en de koper en niet vanachter een bureau van de verkoper. Hierdoor is de tevredenheid voor de Cliptechnik clippers erg hoog, ze zijn flexibel doch eenvoudig in gebruik, snel en eenvoudig te reiniging en dat tegen zeer scherpe prijzen. 


Ons aanbod van Cliptechnik clippers bestaat uit:


Tafelmodel enkel clippers, ClipStar series

Voor het veilig en zorgvuldig afdichten van alle natuur-, vezel- en kunstdarmen evenals alle soorten zakken welke worden gebruikt bij de moderne productie van worsten.


Tafelmodel dubbel clippers, CDC Easy series

Naast het veilig en zorgvuldig afdichten van alle natuur-, vezel-, cellulose- en kunstdarmen en alle soorten zakken. Is de CDC Easy series door de mogelijkheid om zowel ringworsten, worst kettingen als enkele worsten te clippen flexibel inzetbaar. Door het modulaire ontwerp is het mogelijk om de clipper later uit te breiden met afzonderlijke componenten en waardoor de clipper met uw productie meegroeit. Halfautomatische dubbel clippers, CDC series
Ook de halfautomaten clippers clippen veilig en zorgvuldig alle op de markt verkrijgbare darmen tot enkele worsten, ringworsten en worst kettingen. Door het in hoogte verstelbare onderstel kan de CDC series gemakkelijk worden aangesloten op alle gebruikelijke vulmachines. De CDC series is uitgerust met een pneumatische darmrem om zelfs zeer tedere darmen te kunnen verwerken. 


Volautomatische dubbel clippers, CDC-A series 
De volledig automatische dubbel clippers CDC-A combineren prestaties, betrouwbaarheid en effectiviteit, waardoor u in staat bent op het hoogste niveau te producten – snel en veilig. Het verwerken van alle soorten darmen tot ringworsten, enkele worsten of hele kettingen is voor de CDC-A series een koud kunstje.  Door het moderne besturingssysteem is het daarnaast mogelijk om parameters in te stellen om hiermee snel te switchen tussen producten. 
Volautomatische dubbele clippers, IC Series

De nieuwste ontwikkeling van Cliptechnik is de IC series. Deze clippers verwerken alle soorten darmen tot een kaliber van 250 mm. De IC series clippers zijn uitgerust met een digitale touchscreen besturing en modulaire uitvoerband. Met grote kalibers kan de IC series tot 140 porties per minuut produceren en met kleinere kalibers tot 200 porties per minuut.


« Terug naar overzicht