Product selector

In slechts vijf stappen naar de machine van uw keuze! U kunt bij elke stap de zoekopdracht starten, u bent dus niet verplicht om alle stappen te doorlopen.

Stap 1: Groep
Stap 2: Categorie
Stap 3: Sub-categorie
Stap 4: Machine
Stap 5: Status
Download nieuwe brochure

havantec is volop in beweging.

Innoveren is erg belangrijk. havantec brengt regelmatig nieuwe machines op de markt die steeds makkelijker zijn te bedienen en zijn te onderhouden. u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen. aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact op Onze adviseurs staan voor u klaar.

Havantec actief in Groot Brittannië

Geplaatst op 02-10-2017PPMA Show

Van 26 tot 28 september heeft de beurs PPMA Show 2017 plaats gevonden in het NEC gebouw in Birmingham, Groot Brittanië. Deze beurs is het nummer een evenement voor de verwerkende en verpakkingsindustrie in Groot Brittanië. 
Onze hoogst gewaardeerde collega en partner dhr. David Henderson heeft zijn bedrijf "Henderson Food Machinery" daar gepromoot op de stand J95. Wij als Havantec waren daar ook aanwezig om ons brede assortiment aan machines te promoten met de spotlight op onze hoge kwaliteit mengmachines.

We zouden dan ook graag dhr. Henderson en zijn partners bedanken voor deze mogelijkheid en natuurlijk willen wij ook alle bezoekers van de PPMA Show bedanken voor hun bezoek aan de beurs.

Fakir Helal Döner

Door onze goed bekende reputatie hebben we klanten in heel Europa en zelfs de wereld. Vorige maand hebben we hierdoor twee gloednieuwe machines geïnstalleerd bij onze zeer gewaardeerde klant Fakir Helal Döner. Deze twee machines bestaan uit een 1000 liter Z-arm mixer en een 900 liter menger-wolf met een snijplaat van 200 mm en deze zullen vele duizenden kilo's döner kebab gaan produceren.


« Terug naar overzicht